crestinism, doua imparatii

Cat de serios iei invatatura Domnului Isus?

Matei 12
38. Atunci unii din carturari si din farisei au luat cuvantul si I-au zis: „Invatatorule, am vrea sa vedem un semn de la Tine!”
39. Drept raspuns, El le-a zis: „Un neam viclean si preacurvar cere un semn; dar nu i se va da alt semn, decat semnul prorocului Iona.
40. Caci, dupa cum Iona a stat trei zile si trei nopti in pantecele chitului, tot asa si Fiul omului va sta trei zile si trei nopti in inima pamantului.
41. Barbatii din Ninive se vor scula alaturi de neamul acesta, in ziua judecatii, si-l vor osandi, pentru ca ei s-au pocait la propovaduirea lui Iona; si iata ca aici este Unul mai mare decat Iona.
42. Imparateasa de la miazazi se va scula alaturi de neamul acesta, in ziua judecatii, si-l va osandi, pentru ca ea a venit de la marginile pamantului ca sa auda intelepciunea lui Solomon; si iata ca aici este Unul mai mare decat Solomon.

Aceleasi cuvinte spuse fariseilor si carturarilor acum peste 2000 de ani sunt valabile si pentru cei din ziua de azi. Cei ce nu se pocaiesc la propovaduirea Domnului Isus si nu asculta invatatura pe care El o da vor fi osanditi de cei din Ninive si de imparateasa de la miazazi. Nu conteaza daca te crezi crestin sau nu, daca te crezi religios sau nu, daca nu asculti invatatura Domnului vei fi judecat de catre cei ce au facut tot ce au putut ca sa asculte intelepciunea lui Solomon.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s